Шины Goodyear

Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL

59907 - Нет в наличии
Купить шины Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL Хит
Гарантия 2 года

Больше изображений

  • Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL Фотография 2
  • Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL Фотография 3
  • Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL Фотография 4
  • Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL Фотография 5
  • Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL Фотография 6
Товар закончился
Резина на легковой автомобиль Зимняя резина Шины для асфальта Направленные автошины

Cпецификация

Код: 59907
Типоразмер: Шины 205/55 R16
Сезон: Зима
Бренд: Goodyear
Модель: UltraGrip Ice 2
Индекс нагрузки: 670 кг (94)
Индекс скорости: 190 км/ч (T)
Диаметр: R16
XL: XL
Применение: Легковые
Ценовая категория: Премиум
Тип покрытия: Асфальт
Тип протектора: Направленные
Показать все зимние шины 205/55 R16

Пожалуйста, обратите внимание:

  • Отправка заказов дороже 15 000 грн возможна только по частичной или полной предоплате
  • Возможна продажа по безналичному расчету – обращайтесь к менеджерам
  • Цена на шины и диски актуальна при заказе комплекта (4 штуки)

Видеообзор

Отзывы о Goodyear UltraGrip Ice 2 205/55 R16 94T XL

Купив сьогодні комплект у розмірі 205/55/16. Звичайно складно говорити, що про будь-які зимові колеса після літніх, але поділюся суб'єктивним враженням від одного першого дня на абсолютно нових шинахі:

За день вдалося проїхатися по розмитій каші (5-7 см глибиною) з льодом по поверхні дороги, по свіжому льоду та заледенінням на асфальті, по мокрому снігу на трасі, у дворі, по товстому льоду на асфальті у дворі, по шосе також зустрічалися складні місця, в яких на дорозі на ухилі раптово з'являлася калюжа (~3-4 см глибиною), що переходить у лід, з вкрай утрамбованим мокрим снігом по правому борту і т.п. Також прокотився у невеликому перепаді температури, де загородом у лісі зовнішній датчик показував -5, через 10 км+4, все на вологій дорозі з опадами (місцями дощ, подекуди сніг, місцями мокрий сніг).

Враження: відчуття ніби їдеш на літній гумі в нормальну погоду сухою дорогою. Абсолютно очікувана і передбачувана поведінка гуми, розгін, гальмування, швидкість, шум як у моїх літніх Michelin Primacy 4, хоча об'єктивно іншого тембру, тому відчувається тихіше і приємніше. Загалом гума відмінна, співвідношення ціна якість задоволення від водіння 10 з 10.

На цій гумі забуваєш, що довкола постійна зміна зовнішніх умов та дорожнього покриття. Будь-які види складнощів поглинає на ура, ніби інтелектуально перемикається в різні режими, для мокрої дороги, для мокрої та холодної, для льоду тощо. На трасі розганявся ~140, розгін абсолютно такий самий, як і влітку, так само як і відчуття від гальмування та контролю за автомобілем.

Такі враження від одного дня.
Сід
За рахунком думаю це п'ята липучка в моєму житті (були бриджі, мішлен, данплоп), але UltraGrip Ice 2 зараз краще що було.

Взувся як підморозило наприкінці жовтня, але виявилося рано, т.к. через тиждень +8., але виявилося що навіть у + шини не пливуть, поводяться адекватно, практично не гірше за літні - такого раніше не зустрічав. Подумалося тоді, що взимку напевно дубітимуть, але ні, зима вважай вже пройшла - шини в мороз вели себе чудово.

Взагалі по асфальту (мокрому, сухому), по снігу, навіть по льоду при розумній швидкості поводяться відмінно.
Леонід
Лично я уже 2 сезона на них отъездил, резиной вполне доволен.
Никита
Откатал два сезона, стоит на Ford Focus, износостойкая, за два сезона износа практически не видно,практически бесшумная
Игорь
Эти шины дадут фору многим шипованным. Реально по снегу, асфальту, снежной каше лучше вряд ли найти. На льду легко ехал 120 без напряга по ледяной трассе, правда у меня передний привод, ну и тормозил с головой. Не зря она столько стоит.
Святослав
Живу в селе по Киевом, дороги конечно не чистят. На этой шине проездил одну зиму, сейчас уже вторую. Шина просто нет слов. Комфортная, гребет что надо и по снегу и по льду. Нигде не застрявал, правда прошлая зима была практически без снега. Шинами доволен.
Игорь
Сцепление с дорогой держит четко и по снегу и по льду. Липучки свою работу выполняют отлично. На поворотах я уверен с этими фрикционками, что не залетишь ни в какой кувейт. В общем я прям доволен, что их взял.
Арсений
Нормас
Артур
Перед покупкой начитался отзывов, и смотрю, что все только хвалят эту шину, ни одного плохого отзыва не нашел. Реально думал что продавцы сами пишут отзывы. Но все же купил. И теперь сам могу написать только хорошее. Шина самая лучшая из всех на каких я ездил. Даже хваленный Нокиан немного хуже, особенно на асфальте. Шины и по снегу и по льду дают сто процентную уверенность. Следующие точно куплю такие же.
Виталий
Напишите ваш собственный отзыв
  • *
  • *

ДОСТАВКА

  • Доставка по Киеву
    Доставка по Киеву временно недоступна.
  • Доставка на шиномонтаж в Киеве
    (30 грн)
  • Самовывоз в Киеве
    (бесплатно)
  • Доставка по Украине
    (по тарифам перевозчиков)
  • Нова пошта

ГАРАНТИЯ

  • Гарантия 2 года
    (на шины и диски)